Home

Welkom op mijn homepage.

Deze site is nog in ontwikkeling, ik heb niet zo heel veel tijd dus kom later rustig nog eens terug.

Een homepagina sectie.

Dit is een voorbeeld van een homepage sectie. Homepage secties kunnen elke pagina zijn behalve de homepage zelf. Ook de pagina die je meest recente berichten toont kan een homepage sectie zijn.

Over mij

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de IT. In loondienst maar in mijn privétijd werk ik met een eenmanszaak voor MKB en particulieren in Albrandswaard. Zie voor meer informatie mijn zakelijke website.

Blog

Weer een mooie typo. Dit keer van Nu.nl

Ondernemers kunnen uitkijken naar een Regeerakkoord dat over de breedte gunstig lijkt uit te pakken voor bedrijven. Zo wordt de winstbelasting verlaagd, de loondoorbetaling bij ziekte verkort voor kleine werknemers en het ontslagrecht versoepeld. NUzakelijk zet enkele maatregelen op een rij.

Duitse vrouw filmt verkeersovertreding maar krijgt zelf boete voor dashcam

Bron: msn.com Automobilisten mogen in Duitsland geen dashcam meer in hun auto gebruiken. Een rechter heeft een vrouw daar een boete van 150 euro voor gegeven, omdat ze de privacy van anderen schond. De 52-jarige vrouw uit München had aan de voor- en achterkant van haar auto camera’s laten installeren. Die filmden in augustus vorig …